Try Grup este o companie romaneasca, infiintata in anul 2014 si se ocupa in mod special de fabricarea, comercializarea si livrarea de beton proaspat, dar si lucrari de amenajare/modernizare parcari, trotuare, spatii verzi, drumuri si cai de acces. Fiecare proiect realizat la Statie de betoane Try Grup este o provocare pentru a realiza ceva nou si care sa dureze. Să ne implicăm direct pentru fiecare şantier în parte oferind consultanţă şi consiliere în vederea alegerii celor mai bune metode de lucru, materiale folosite şi condiţii de turnare, punând astfel la dispoziţia clientului experienţa acumulată de noi pe parcursul multor ani de şantier.

EXPERIENTA Try Grup Statie de betoane

FABRICARE BETON
COMERCIALIZARE SI LIVRARE BETON PROASPAT
LUCRARI DE AMENAJARE
LUCRARI DE MODERNIZARE
0
+
Specialisti
0
+
Clienti Fericiti
0
+
Proiecte

De ce Try Grup?

Materiale de buna calitate

Cu TRY GRUP, beneficiarii dispun de materiale de calitate. Toate tipurile de beton vor fi însoţite la livrare de aviz de însoţire a mărfii şi ulterior de factură, declaraţie de conformitate şi certificat de calitate conform procedurilor legale (NE 012-1: 2007).

Echipamente si instalatii moderne

Echipamente si instalatii moderne pentru o executie excelenta a lucrarilor. Prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime în domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii.

Standarde europene

Scopul nostru este sa livram produse si SERVICII de calitate împreuna cu transport ( precum pompare atunci cand este cazul ), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate.

Partener de incredere

Gandirea inovatoare, tehnologiile aplicate, flexibilitatea si capacitatea profesionala a angajatilor. Oferim solutii complete pentru necesitatile clientilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea si punerea în opera; a betonului precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate) plus alte servicii conexe, legate de sectorul constructiilor.

GALERIE

PARTENERI