Societatea Vulturi - Balastiera Corni

Vulturi are ca obiect principal de activitate extragerea, sortarea, concasare, comercializare si livrare agregate de balastiera(sorturi naturale si concasate, balast, refuz de ciur, etc.), lucrari de amenajare/modernizare parcari, trotuare, spatii verzi, drumuri si cai de acces. Compania noastra dispune de un sistem complet de utilaje dedicate extractiei, prelucrarii si transportului de balast si agregate minerale de balastiera si cariera. Dispunem de statii de sortare, presortare si concasare. Parcul auto are o varietate de basculante, remorci si utilaje grele pentru constructii care pot indeplini toate cererile clientilor nostri. Asiguram transportul prin autovehicule proprii, de 18 respectiv 25mc. Preturile noastre pot fi negociate in functie de volumul comandat. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

EXPERIENTA Balastiera Corni Botosani

COMERCIALIZARE SI LIVRARE AGREGATE DE BALASTIERA
EXTRAGERE, SORTARE, CONCASARE AGREGATE DE BALASTIERA
LUCRARI DE AMENAJARE
LUCRARI DE MODERNIZARE
0
+
Specialisti
0
+
Clienti Fericiti
0
+
Proiecte

De ce Vulturi Balastiera Corni?

Gama larga de agregate de balastiera

Furnizam si transportam prin mijloace proprii o gama larga de agregate de balastiera (sorturi naturale si concasate, balast, refuz de ciur, etc.).

Agregatele detin certificate

Agregatele detin certificate de conformitate si sunt produse conform standardelor romanesti in vigoare. Statia de sortare, cea mai recenta investitie a firmei noastre furnizeaza o mare varietate de sorturi spalate de balast si agregate (conform normei NEO12/2007). Toate produsele comercializate respecta normele tehnologice in vigoare si au un grad ridicat de calitate.

Practici in domeniu

Dispunem de cele mai performante practici in domeniu, standardizate si recunoscute la nivel international. Avem capacitatea de a prelua lucrari indiferent de complexitatea si dimensiunea proiectului, scopul nostru este de a mentine calitatea serviciilor prestate la standardele tehnice si de executie ridicate si un cat mai bun raport caliatate-pret. Putem asigura personal pentru incarcare – descarcare.

Responsabilitate

Suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. Cu fiecare piatra pe care o cladim ne punem amprenta in fortificarea bazelor societatii oferind noi oportunitati de a progresa.

GALERIE

PARTENERI