trygrup logo2
Galeria TryGrup-Vulturi
Galeria TryGrup-Vulturi (38)
Galeria TryGrup-Vulturi
Galeria TryGrup-Vulturi (18)

TRY GRUP BETOANE – Suntem specializati in productia de betoane.!!!!
Societatea comerciala TRY GRUP BETOANE SRL are ca domeniu de activitate productia de beton la cele mai inalte standarde de calitate.

Betoane - caracteristici si componente.

Betoanele sunt fabricate in conformitate cu CP 012/1-2007 si NE 014:2006
sunt betoane de masa volumica normala (C8/10 pana la C30/37 si BCR 3.5; 4,0; 4.5)
avand urmatoarele componente :
agregate naturale – concasate de rau provenite prin spalarea ,concasarea si sortarea agregatelor excavate din albii de rau
liant hidraulic – ciment Portland CEM II/ A-LL 42,5 R , provenienta SC HEIDELBERG SA
apa ( pe perioada timpului rece se utilizeaza apa incalzita )
aditivi cu scopul de a imbunatati anumite proprietati ale betonului in functie de tipul betonului , clasa de expunere ,clasa de tasare ,tehnologia si conditiile de turnare.
Aditivii utilizati in firma sunt: aditivi plastifianti , superplastifianti , intarzietori de prize ,antiinghet, antrenori de aer ,acceleratori de prize – in functie de cerintele impuse de client betonului comandat cu respectarea normelor tehnice in vigoare.

Tipurile de betone obisnuite pe care le punem la dispozitie sunt:

Beton C8/10 (B150)- folosit la fundatii de case, elevatii usoare si egalizari

Beton C12/15 (B200)– poate fi folosit atat ca beton pentru fundatii dar si beton pentru stalpi si placi de rezistanta la constructii usoare

Beton C16/20 (B250)- betonul de baza pentru placi, stalpi, elavatii si alte structuri de rezistanta

Beton C20/25 (B350)– beton de rezistenta folosit la majoritatea constructiilor civile si industriale cu precadere la turnarea platformelor, parcarilor, elemente de rezistenta pentru cladiri, poduri si ale lucrari importante

Beton C25/30 (B400)– beton special folosit la constructiile industriale si civile pentru elemente ce necesita o rezistenta ridicata.

BcR 3.5, 4.0, 4.5 – beton rutier folosit pentru parcari, drumuri de acces si drumuri rutiere.

Producem toate tipurile de betoane prevazute in Nomenclatorul claselor si tipurilor de betone, dar la cerere producem si alte tipuri de betoane solicitate de beneficiar.

Servicii

SERVICII DE INCHIRIERI DE UTILAJE
Punem la dispozitia clientilor nostrii o gama variata de utilaje : autobasculante , trailere , excavatoare , cilindru compactor , autogreder, autobetonere, pompe de beton, etc

SERVICII DE TESTARI DE LABORATOR
Firma SC TRY GRUP BETOANE SRL are in dotare un laborator pentru incercari fizico-mecanice pentru materiale de constructii , laborator autorizat de gradul III de catre ISC.
Personalul laboratorului este personal cu un inalt grad de calificare ( laboranti si ingineri de profil ) cu experienta de peste 25 de ani in domeniul materialelor de constructii si silicatice.
Prin intermediul laboratorului verificam si controlam permanent productia de agregate , betoane , in conformitate cu reglementarile de produse si cu certificatele emise pentru controlul productie in fabrica(CPF), astfel incat clientii nostrii sa beneficieze de produse de cea mai buna calitate.

 

Avem in dotare un catar tip – Bascula electronica, model AE 80/18/(PR5410 CX3) de min 400 kg – max 60 tone.

Compania TRY GRUP BETOANE SRL detine urmatoarele certificari:

ISO 9001:2001

ISO 14001:2005

Nu ezita sa ne contactezi!

Suntem mereu la dispozitia ta. Daca ai intrebari poti folosi formularul de contact!